Medisiner til dyr> ​​Canquantel plus / Caniquantel plus (tabletter)

En av de obligatoriske forebyggende tiltakene for kjæledyr - de-worming (bli kvitt parasitter). På hyllene i veterinærapotek er det full av anthelmintics, øynene går bare. I denne artikkelen vil vi lære mer om et slikt stoff som kanikantel for hunder.

Hva er inkludert

Praziquantel og fenbendazol brukes som hovedaktiv ingrediens i preparatet. Men tilleggsaksjonen natriumlaurylsulfat, polyvidon, magnesia stearat. Men hvorfor spiser hunder en pille uten noen forandringer? Faktum er at sammensetningen av kanikantela for hunder inneholder en spesiell smak, som er identisk med kjøtt.

Tilgjengelig i form av en sprøyte med innvendig suspensjon (volum 6 ml), og i form av hvite flate tabletter i aluminiumblister.

Hvilke typer parasitter cankantel

Praziquantel og fenbendazol, som er en del av tablettene, virker på tape og runde parasitter. I helminter er nevromuskulær aktivitet blokkert, metabolisme og energibytte reduseres dramatisk, med det resultat at ormen dør.

Effektiv mot cestoder, nematoder, toksoskarid, hookworm, echinococcus, dipharia, samt med blandet helminthiasis. forårsaket av runde, koniske intestinale ormer.

Hvordan gi kanikantel til hunder

Det er best å gi stoffet om morgenen (med en liten mengde mat). Du kan male og blande med mat (grøt, for eksempel). I verste fall kan du knuse pillen og blande med kokt vann. Ved 1 pille nok 10 ml vann. Denne doseringen er nok for 10 kg dyrevekt.

Hvis hunden er stor, så er mange piller ekstremt vanskelig å spørre. Et lignende stoff vil komme til din redning, men med økt dose, Canicantel Plus XL for hunder. Det er nok 1 pille for 20 kg kroppsvekt av dyret. Å gi kanikantel til hunder kan være og katter, bare nå teller doseringen riktig (husk om vekten). Det er en liten begrensning - kvinners alder og fysiologiske tilstand (graviditet og amming). Hvis bart er under 3 uker, er dette veterinærmedisinet kontraindisert.

Ingen sultne ekstrakter, som gir avføringsmidler, kreves. Det er, uten ytterligere behandlinger og preparater, kan du trygt gi en anthelmintic.

Frekvensproblem

Du kan en gang. Men det er bedre å gjenta deworming om 10-14 dager for å sikkert redde kjæledyret fra uønskede "innbyggere" i tarmen. Det er nødvendig å gjennomføre denne forebyggende tiltak hver 3. måned.

Omtaler om Cannavtel for hunder

Anmeldelser om Kanikvantel for hunder, nesten alle positive. I sjeldne tilfeller kan du høre det negative, men de fleste av dem er forbundet med utseendet av bivirkninger på grunn av intoleranse mot noen komponent eller overdose.

Vic:

Jeg plukket opp en valp på gata. I utseende i omtrent en måned. De fleste stoffene til ormer er designet for eldre hunder, men du kan se fra krummen at han har ormer (magen hans var for hovent, hans appetitt svak, noen ganger oppkast og opprørt avføring). Derfor rådde veterinæren å gi Canicantel til hunder. Veldig glad. Valpen på neste dag var merkbart bedre. Hans appetitt ble fornyet, magen hans ble deflatert, hans avføring ble normal. Etter en dag i babyens avføring oppdaget hun døde tynne parasitter. Jeg vil definitivt gi denne antigelmintik til et nytt familiemedlem.

Sergey:

Hus bor og katter og hunder. Dyrene er konstant i kontakt med hverandre (de spiser fra samme bolle, de sover sammen, de løper selv for en tur i folkemengdene). Jeg forstår at de kan plukke opp parasitter hvor som helst. Derfor husker jeg om forebygging. Hver tredje måned gir jeg antihelminthiske legemidler til alle dyr. Tidligere tok katter og hunder forskjellige piller og suspensjoner. Men da rådde veterinæren å ta hensyn til Canquantel, som er egnet for hunder og katter (det viktigste er å beregne doseringen riktig).

Ivan:

Jeg har en jakthund. Selvfølgelig, for å jakte med henne, må du definitivt vaksine henne (og ikke bare fra rabies). Og før noen vaksinering anbefales veterinærer å kjøre ormer. Prøvde mange forskjellige piller. Men noen var ineffektive (kanskje en falsk ble fanget), andre forårsaket en allergisk reaksjon, og Bonia riflet tungt. En bekjent rådet Canquantel fordi han gir sin hund. Han bestemte seg for å be veterinæren om ikke å risikere Bonis helse. Etter godkjenning av spesialisten kjøpte verktøyet. Jeg tok i piller. Blandet i grøt, spiste hunden uten problemer. Han var redd for allergi, men det var ingen bivirkning. Nå bare Kanikvantel, for hunder en av de beste antiparasittiske stoffene.

Pris kanikantela for hunder

Pris Cannavtel for hunder avhenger av form for utgivelse av stoffet. For eksempel kan en seks liters sprøyte koste 350-400 rubler. Emballasje er på 6 tabletter praktisk talt i samme priskategori (det kan variere avhengig av byen og apoteket). Hvis du kjøper en stor pakke, der det er 24 tabletter, må du gaffel rundt 1600-1700 rubler. Det er fordelaktig å ta en slik pakke hvis det er mange dyr hjemme eller et stort kjæledyr (for eksempel vil en 60 kg hund vare i et år: 6 tabletter hver 3. måned).

Instruksjoner for bruk og omtaler Canikvantel pluss for hunder

Kanikvantel Plus for hunder forstyrrer energi metabolisme i nematoder, lammer det neuromuskulære systemet av cestoder, og derved dræper parasittene og får dem til å skille seg ut fra mage-tarmkanalen.

Det er ment for valper, og stoffet kan gis til babyer fra tre uker.

Instruksjoner for bruk kanikvantela for hunder

Fenbendazol og Praziquantel er en del av Canquantel, og dosen av perparat innebærer en tablett per 10 kg kroppsvekt av hunden. For forebyggende deworming, bør Canquantel behandling gjentas hver tredje måned.

Men hvis infeksjonen av dyret med helminter er alvorlig, må doseringen gjentas to uker etter den første degelmenteringen. Tablettene injiseres dyr i et stykke pølse, kjøtt, med grøt eller hakket kjøtt, eller rett og slett satt på roten av tungen. Prosedyren utføres best før morgenmating, mens avføringsmidler er bedre å ikke bruke.

Hvis hunden nekter å spise, kan Caniquantel Plus injiseres med en sprøyte eller kateter i form av en vandig suspensjon. Legemidlet har kontraindikasjoner bare for gravide dyr. I tillegg er interaksjonen med andre legemidler ukjent.

Med ekstremt høye doser av legemidlet (mer enn tre ganger) kan diaré, oppkast og angst forekomme. Men disse reaksjonene forsvinner snart uten spesiell behandling.

Emballasje med 12 tabletter av stoffet koster ca 560 rubler.

Foto: Cannavtel plus for hunder - bruksanvisning, vurderinger

Omtaler om stoffet Kanikvantel pluss for hunder

Tidligere brukte vi et annet godt stoff for å de-petment våre hundene. Men i det siste har det vært mye snakk mellom hundelskere at de begynte å forfalske det, og kvaliteten på stoffet har sterkt redusert. Da bestemte vi oss for å bytte til kanikantel. Og jeg har aldri angret det, fordi stoffet gir svært gode resultater i forebyggingen.

Og vi har ikke lagt merke til noen bivirkninger hos noen av våre hunder i flere års bruk. Det er også praktisk for meg at emballasjen på 12 tabletter ikke er dyr, men bra når flere hunder.

Jeg ble slått med et cannantal-tilfelle. Siden da tar vi bare dette verktøyet. Vi tenkte ikke spesielt på hvilke piller som skal degelmentiseres og ofte forandret dem. En gang i klubben ble jeg rådet til å kjøpe en canvant for vår nye valp. Vi tok pakken, ga en pille, og de andre gjemte den.

Men en nysgjerrig to måneder baby fant pakken og spiste alt. Jeg var veldig redd, men han bare oppkastet, og Schen fortsatte å ha det gøy, da ingenting skjedde. Nå er det ikke skummelt å gi en så ufarlig, men effektiv medisin.

kanikvantel

Hunden (30-40 kg) ga Kanikantel 2 tabletter om morgenen den 03/03/2012 (1 tabl x 20 kg), en dag senere ble hunden oppkastet med ukokt mat, sterk oppkast og diaré var svakere i 24 timer; kjøtt. Etter 12 timer burpte hunden litt. Hva med det? Og hva skal jeg gjøre? Takk

Kanikantel går vanligvis 1 tablett per 10 kg, og ikke 20. En hund som veier 30-40 kg er ikke en samtale - to hunder er helt forskjellige i størrelse. så det er ikke klart hva du ga hunden. hvis det fortsatt er anthelmintic, så er tilstanden og tablettene mer sannsynlig en tilfeldighet siden de begynner å opptre i tarmene og til mage og oppkast er irrelevante. må se etter en annen årsak til hennes oppkast, bøyning.

"Kanikvantel Plus XL" på 20 kg kroppsvekt.

re: re: re: kanikantel 03.20.12 14:06

http://www.gama-market.ru/prep/kanikvantelxl.php?id_prep=1005
http://www.zooservice.ru/product_info.php?products_id=3511
Jeg vet ikke om kanikantelen, hva jeg skal si. sammensetningen av en dosering er forskjellig. Den første lenken er tysk. Jeg vet ikke om det andre. Jeg møtte ikke en slik kanikanthel. i prinsippet, hvis ormene er "igjen", så kan pillene selv bli forgiftet. hvis sterk zhlisvannost - så desay produkter av ormer. I voksne hunder har jeg ikke møtt dette, men i alle fall vil adsorbenter ikke skade. enterosgel, for eksempel.

re: re: re: re: kanikantel 03/20/12 2:20 pm

og alle fant ut. Den andre lenken er en feil på nettstedet som en del av stoffet. helt riktig du ga.

re: re: re: re: re: kanikantel 03.20.12 16:18

Takk Legemidlet er tysk - innfødt. Hvis så går videre mot bakgrunn av glans. DEN etter 2 uker kan jeg gjenta. Åh, jeg glemte å gi enterosan.

re: re: re: re: re: re: canikanthel 03/20/12 20:49

Ja, etter 10-14 dager, gjenta. Jeg ville gi et annet stoff bare i tilfelle (dosalid eller milbemaks). Det er også en individuell intoleranse mot stoffet.

re: re: re: re: re: re: re: kanikantel 03/21/12 15:53

Takk Jeg antar jeg gjør det samme. Instruksjonene er skrevet i saken. Gjenta om 2-3 uker. Hva er det som? Etter 2, og deretter i 3 uker? Eller mellom 2 og 3 uker?

re: re: re: re: re: re: re: re: kanikantel 03/21/12 16:06

Gjenta en gang etter 2 - 3 uker, ikke etter to, og deretter etter tre flere))) Jeg gjentar etter 10 dager. men du ser hvordan hunden vil føle seg, om ikke så mye, så ikke la oss igjen før du blir bedre. Pass urinen helt som legen rådet. Det ville selvfølgelig være bra for et program. Likevel vedvarer symptomene - og oppkast, diaré og utslipp. Jeg ville ikke skrive alt på ormer.

re: re: re: re: re: re: re: re: re: kanikantel 03/21/12 10:47 PM

Takk Om morgenen går vi til klinikken. Spock, netter.

Hallo Løs avføring innen en dag etter markkur tillatt, oppkast - et tegn på forgiftning kan være assosiert med anthelmintic narkotika, og kan være en tilfeldighet. I alle tilfelle som er vist symptomatisk behandling ved hjelp av spasmolytika (Nospanum, papaverin), antiemetika (Reglan, Seren) gastroprotectives (zantac) kan antibiotikum, i fravær av emesis - chelatorer, med store volumer av oppkast og diaré - subkutan eller intravenøs infusjon.

Kun registrerte brukere kan svare på meldinger. Registrer deg og logg inn på siden ved å skrive inn brukernavn og passord i vinduet til høyre, og du kan svare på meldinger.

Før du stiller et spørsmål på forumet, les temaet: "Hvordan stille et spørsmål vet.rachu", samt en liste over svar på vanlige spørsmål, det vil hjelpe deg å spare tid og få svar på spørsmålet ditt raskere.
Vær særlig oppmerksom på dokumentet: Symptomer på dyresykdommer. Kanskje i din situasjon kan du ikke forvente et svar på forumet, men du må snarest kontakte en lege eller ta dyret til en veterinærklinikk!

Cannavtel for hunder: instruksjoner, søknad, vurderinger

  • Cannavtel Plus;
  • Canquantel Plus XL;
  • Cannavtel pluss gel.
  • Tablettene er rosa og avlange i form. Det er en rund form av en blekgul farge.
  • Pakket i blisterpakninger med 3, 6, 12 eller 24 stk. En pakning inneholder 48, 60 eller 90 tabletter. Pakking i krukker med 120 tabletter er også mulig.
  • Gelen doseres på 6 ml og er tilgjengelig i dispensere, 3 stk. Hver. i pakken.
  • Fremstillingsland: Tyskland.

Operasjonsprinsipp

De aktive aktive ingrediensene i Canquantel er:

  • praziquantel - 50 mg, i form av XL - 100 mg, i gel - 60 mg;
  • Fenbendazol - 500 mg, i form av XL - 1000 mg, i gelen - 600 mg.

Tilleggsstoffer: Oppløselig povidon, jernoksid (rød fargestoff), aromastoff (kjøtt eller fisk), croscarmellose-Na, laurylsulfat, magnesiumstearat.

Cannavtel pluss skadelig effekt på det nervøse og muskulære systemet av parasitter i alle stadier av utvikling. Praziquantel depolariserer helt muskelceller, noe som fører til lammelse av ormene. Fenbendazol blokkerer syntesen av ATP, forstyrrer energi metabolisme, som også fører til død av nematoder og deres etterfølgende fjerning fra dyret av dyret.

Metode for påføring

Cannavtel Plus er foreskrevet for forebygging og behandling av ormer hos hunder og katter. Det er obligatorisk å deformere 10 dager før den planlagte vaksinasjonen, samt 10-14 dager før parringen. For profylaktiske formål tørkes dyret med et preparat om vår og høst, eller en gang hver tredje måned.

Det anbefales å ta Canquantel pluss før morgenmating. Takket være smakstilsetningene bruker dyrene selve stoffet. I noen tilfeller vil det være nødvendig å knytte tabletten til pulver og blande med en liten mengde mat. Hvis du fullstendig nekter å spise, skal tabletten oppløses i 20-40 ml vann og helles med en sprøyte uten en nål nærmere tannbunnen. Gelen injiseres direkte under tungen eller blandes med mat.

En tablett Caniquantel Plus er designet for 10 kg kroppsvekt, Form XL - for 20 kg, en sprøyte med gel - til 12 kg dyrevekt.

Bruk av stoffet krever ikke avholdenhet fra mat og tilleggsinnføring av avføringsmidler. For å konsolidere effekten og i alvorlige tilfeller anbefales det å bruke Canquantel på nytt 10-14 dager etter den første dosen.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Cannikantel pluss tilhører lavfare stoffer i klasse 4 (GOST 12.1.007-76) og påvirker ikke dyrets kropp negativt.

Kontraindikasjoner for bruk av stoffet er:

  • hvalpealder opp til tre uker;
  • graviditet, spesielt i første halvdel (med akutt behov er kun mulig etter rådgivning av lege);
  • amming periode;
  • idiosyncrasy av en av komponentene eller hele stoffet.

Den kombinerte bruken av medisiner som inneholder piperazin reduserer effektiviteten av Canicvaltel.

Legemidlet forårsaker ikke komplikasjoner. I sjeldne tilfeller og med betydelig overdose kan følgende forekomme:

Disse symptomene krever ikke bruk av narkotika og forsvinner alene innen 24 timer.

Zoo produkter
for kjæledyr -
beskrivelser, anmeldelser, kampanjer, rabatter, priser.

  • tørr mat og hermetikk til hunder og katter
  • akvarier og akvariumsatser
  • bur for hamstere og marsvin
  • bur og skap for fugler og papegøyer
  • hus, myke seter, skraper, solsenger
  • andre kjæledyr forsyninger for kjæledyrene dine
  • ZOOFORUM - Hovedside
  • Endre skriftstørrelse
  • Utskriftsversjon
  • FAQ
  • Logg inn

Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

Alexandra »25. november 2013, 12:20

Re: Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

konovarenko »15 juni 2016, 6:26 pm

Re: Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

Keria »18 juni, 2016, 15:12

Re: Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

JETTA »18 juni 2016, 3:18 pm

Re: Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

Marcelle »18. juni 2016, 15:19

Re: Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

Casype "20. juli 2016, 10:50

Re: Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

Earth »07 oktober 2016, 10:30

Re: Cannavtel pluss Euracon Pharma peparath fra ormer

Sacure "19. oktober 2016, 2:16 pm

Hvem er nå på konferansen

For øyeblikket leser dette forumet: ingen registrerte brukere og gjester: 0

Cannavtel Plus Plus for hunder (tabletter) - et pålitelig stoff i kampen mot ormer

For hver eier av hunden vil alltid være et aktuelt spørsmål om rettidig forebyggende tiltak og effektiv behandling av sykdommer forbundet med utseende av helminter i den firbenede vennen. Legemidlet Caniquantel Plus for hunder, godt bevist både hos veterinærer og hundeeiere, er effektivt for å bekjempe nematose og cestose og vil ikke skade dyrets helse.

Narkotikabeskrivelse

Legemidlet er tilgjengelig i form av hvite runde tabletter med flat form, pakket i blisterpakninger med 6 eller 24 stykker, 48, 60 eller 90 stykker i pappkasser, eller 120 stykker i metallbokser. Pakken skal alltid være instruksjoner for bruk av stoffet for hunder.

Cannavtel Plus er en flat pille designet for å bekjempe helminths hos hunder.

Tabletten inneholder to aktive stoffer - fenbendazol 500 mg og prazinquantel 50 mg, som har et annet virkningsprinsipp på helminter. Under virkningen av fenbendazol mikrotubuli i tarmcellene i ormene blir ødelagt, blir energibytteforstyrrelsen forstyrret, noe som fører til parasittenes død. Prazinquantel øker permeabiliteten til parasittcellemembranene for Ca2 +, noe som resulterer i muskelkontraksjon, og ytterligere lammelse og død.

Hjelpestoffer er polyvidon - 20 mg, natriumlaurylsulfat - 10 mg, magnesia-stearat opp til 0,6 g, samt en så viktig komponent som smaksprøve med smaken av kjøtt - 12 mg, som det er mye lettere å administrere oral administrasjon av stoffet sammenlignet med analogene.

Legemidlet er effektivt mot tape og runde ormer som er i alle stadier av utvikling:

  • Toxocaracanis (Canine Ascaris);
  • Taeniaspp (båndmaskene);
  • Trihurisvulpis (whipworm);
  • Echinococcusmulticolans (Echinococcus);
  • Echinococcusgranulosus (Echinococcus);
  • Multicepsmulticeps (sau cerebral);
  • Diphyllobotriumlatum (bredt tape);
  • Mesocestoides spp. (Kjeden);
  • Toxascarisleonina (toksaskarose);
  • Ancylostomacaninum (hookworm);
  • Dipylidiumcaninum (agurkbåndorm);
  • Uncinariastenocephala (uncinaria).
Canquantel pluss er effektiv mot en omfattende liste over interne parasitter.

Indikasjoner for bruk og kontraindikasjoner

Mange eksperter anbefaler en "tvinge" av ormer minst en gang hver tredje måned. Imidlertid er det tilhengere av at alle anthelmintiske legemidler er toksiske og har en skadelig effekt på hundens kropp. Svaret på spørsmålet om hyppigheten av komplekset av antihelminthiske tiltak avhenger i stor grad av kosthold og utdanning av hunden.

Hvis maten består av tørr mat, og hun spiser ikke noe fra bakken på gaten, så kan deformering gjøres hver sjette måned. Hvis dietten til dyret inneholder rå kjøtt og andre usikre produkter, bør den tidlige prosedyren for "tvinge" ormene ikke overses.

Er viktig. Sørg for å proglytogonit hunden to uker før vaksinasjon, viskøs, utseendet i huset til et barn eller et nytt kjæledyr. Avmasking kan gjøres for valper som starter ved tre uker.

Det er uønsket å utføre deworming, hvis dyrets kropp er svekket av sykdommen, så vel som i nærvær av graviditet. Unntak er nødssaker med alvorlig angrep av parasitter.

Cannavtel pluss gis til hunder med sikte på profylakse hver 3-4 måneder.

Hvordan søke Cannavtel Plus tabletter

En enkelt dose av legemidlet beregnes avhengig av hundens vekt. En tablett er nødvendig for 10 kg vekt. Den profylaktiske dosen av Caniquantel Plus tilsvarer den terapeutiske og administreres også en gang. Legemidlet kan mates til dyret som en godbit, som bidrar til smaken med smaken av kjøtt, eller tilsettes i maten i knust form. Hvis narkotika blir introdusert i fôret, nekter hunden å spise, du kan sette tabletter i munnen på roten av tungen og vente på at den skal svelge dem.

Council. Hvis det imidlertid ikke var mulig å administrere preparatet ved de ovennevnte metoder, eller en mer delikat beregning av dosen tatt for hunder med lav vekt er nødvendig, kan en vannbasert suspensjon fremstilles. For å gjøre dette, blir 1 tablett Cannabantel pluss i knust form omrørt i 10 ml vann. Løsningen injiseres umiddelbart inn i hundens munn med en sprøyte med en hastighet på 1 ml pr. 1 kg vekt.

Ved overholdelse av instruksjonene for bruk av Kanikvantel pluss bivirkninger, blir det som regel ikke observert. Med individuell følsomhet overfor stoffene i legemidlet, kan dyret begynne oppkast, diaré, økt salivasjon. Disse symptomene er kortvarige og krever ikke spesielle tiltak.

Doseringen av stoffet Caniquantel pluss beregnes av hundens vekt.

Personlige forebyggende tiltak

Personer med overfølsomhet overfor Canicavtel Plus-komponentene bør unngå direkte kontakt med legemidlet, eller i ekstreme tilfeller bruke medisinske hansker. I tilfelle en allergisk reaksjon, eller i tilfelle inntak av stoffet i menneskekroppen, bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp. I andre tilfeller må du følge de generelle sikkerhets- og hygieneglene, så vel som når du arbeider med andre stoffer.

Cannavtel Plus for Dogs: bruksanvisning

Tablets av ormer for hunder Caniquantel

Legemidlet Kanikvantel pluss beregnet for behandling av hunder fra ormer, samt forebygging av ormer. Takket være en spesiell kombinasjon av aktive ingredienser, er Caniquantel-tabletter for ormer til hunder effektive mot alle de vanligste helminthene - nematoder, cestoder og trematoder. Produktet er også egnet for bruk på katter.

Aktivstoffer

En tablett fra Caniquantel Plus-ormer inneholder 500 mg fenbendazol og 50 mg praziquantel. Tilgjengelig i forskjellige pakker, for eksempel, kan Kanikvantel pluss xl for hunder tilbys i en pakke med 12 tabletter, og det vanlige alternativet - i pakninger med 6, 12 og 24 tabletter.

Cannavtel for hunder instruksjoner for bruk

Hvis du kjøper hele pakken, så i Canicantel for hunder, vil bruksanvisningen bli skrevet på en spesiell pakning. Men å selge / kjøpe bare noen få piller blir ofte praktisert, i stedet for hele pakken, og så oppstår spørsmålet hvordan du kan gi Canquantel til en hund. I dette tilfellet skrev nettstedet "Dai Lapu" under detaljerte instruksjoner for bruken av dette verktøyet.

Indikasjoner for bruk av stoffet

  • som profylaktisk mot ormer
  • for behandling av hunder til ormer (cestoder, trematoder, nematoder).

Cannavtel Plus Plus-dosering og administrasjonsmetode

Tabletter fra ormer Kanikvantel pluss blir introdusert til dyret en gang, som regel blir de gitt til hunden sammen med et stykke kjøtt, hakket kjøtt, pølse eller med grøt. Det er best å utføre denne prosedyren før morgenmating, uten å bruke noen avføringsmidler. For stoffet Canikvantel beregnes doseringen i henhold til formelen "1 tablett per 10 kg kroppsvekt av en hund".

Cannavtel kan brukes til valper fra tre ukers alder. Hvis et barn eller en voksen hund nekter å spise mat med piller plassert i den, kan de gis i form av en vandig suspensjon med en sprøyte uten nål. For Canquantel Plus XL for hunder er instruksjonen den samme, men en tablett er gitt med en hastighet på 20 kg kroppsvekt.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Løsning for ormer Kanikvantel skal ikke gis i to tilfeller - graviditet og med individuell følsomhet overfor aktive stoffer. Som regel kan ikke Canikvantel forårsake bivirkninger hos hunder, selv med en 3-folds overdosering, men katter er mer følsomme overfor det.

Canquantel Plus - vurderinger fra hundeeiere

En gjennomgang av Canicantel-tabletter fra ormer til hunder, skriver Diana fra St. Petersburg. Hei alle sammen! Det er ikke det første året jeg bruker kanikantel som profylaktisk anthelmintic, jeg valgte det fordi de samme pillene passer for både hunden og katten. I dette tilfellet brukes bare en og en halv tabletter på begge om gangen (min franske bulldog veier bare ti kilo, og katten er nesten 4). Jeg piller bare hunden med en pille i et stykke kjøtt, men katten må bli tvunget (jeg legger tabletten på roten av tungen og det svelger den refleksivt). Legemidlet har ingen bivirkninger, så jeg anbefaler det.


Omtaler om Kanivantel pluss for hunder, skriver Marina fra Moskva. I veterinærenes arbeid må man ofte bruke anthelmintic, mest av alt, stoler jeg på Drontal og Canniktel. Begge stoffene virker forsiktig, uten bivirkninger, og har et bredt spekter av handling og mangel på engangsbruk. Forskjeller bare i pris og dosering, oftest gir jeg hunder kanikantel, og ikke katter.
Pris Tabeller Cannavtel for hunder

Generelt, om Canquantel pluss vurderinger er positive i de fleste tilfeller, noe som er veldig bra vurderer lavprisen av stoffet.

  • Canikvantel-tabletter kan kjøpes i Moskva og St. Petersburg til en pris:
    • ca 419 rubler per pakke med 6 tabletter;
    • ca 1,607 rubler per pakke med 24 tabletter;
    • Cannavtel Plus XL koster ca 1475 rubler (12 tabletter).
  • I Kiev er prisen på Cannavtel for hunder som følger:
    • Cannantel Plus XL - UAH 225 per pakke for 3 tabletter;
    • Cannantel Plus - ca 33 UAH for en pille.

Analogues Cannavtel Plus

Tablets av ormer til hunder Caniquantel Plus kan kjøpes på nesten alle veterinær apotek eller dyrebutikk, men hvis de ikke er der, så vær oppmerksom på sine kolleger. Her er tre andre populære metoder for ormer til hunder:

  • Milbemaks for hunder (pakning for 2 tabletter koster ca 320-450 rubler);
  • Pratel for hunder (pakning for 10 tabletter koster ca 310-350 rubler);
  • Drontal pluss for hunder (prisen på pakning for 6 tabletter er ca 580-730 rubler).

Parasit Thunderstorm - narkotikafunksjoner for Canicantel hunder

Hvis hunden din har ormer, ikke stress for å få panikk. Moderne og billig stoff Canniktel Plus er et kraftig effektivt våpen i kampen mot parasitter. Om ham kan du lese mange positive vurderinger, som er ganske berettiget.

Når legemidlet brukes

Cannavtel brukes i tilfelle infeksjon med ormer i mage-tarmkanalen, lungene og andre indre organer.

På grunn av stoffets komponenter er det mulig å overvinne runde og flatmask, nemlig:

Dette verktøyet kan også gis til katter og andre pattedyr med doseringsberegning. Cannavtel Plus anbefales ikke bare som terapeutisk, men også som profylaktisk. For behandling av helminthisk invasjon blir en pille av stoffet gitt til kjæledyret en gang oralt med mat eller direkte, legger på roten av tungen.

Det anbefales også å utføre profylakse hver tredje måned til kjæledyr, samt to uker før parring eller vaksinering. Hvis dyret nekter å spise, kan du legge inn Canquantel med en sprøyte i form av en vandig løsning. Det er bedre å gi medisinen om morgenen på tom mage. Etter å ha tatt Canquantel i et par timer, anbefales det ikke å mate kjæledyret for bedre absorpsjon og høykvalitetseffekt av komponentene på parasittene.

struktur

Dette legemidlet har to viktigste aktive ingredienser: praziquantel og fenbendazol. En tablett inneholder 50 mg av den første og 500 mg av den andre. Sammensetningen inkluderer også hjelpefyllstoffer.

Fordelene og ulempene med stoffet

Basert på tilbakemeldinger fra hundoppdrettere, har dette legemidlet flere fordeler enn ulemper.

Blant de viktigste fordelene er:

  1. Rimelig pris.
  2. Høy effektivitet.
  3. Sparende effekt på kropp og sikkerhet.
  4. Muligheten for opptak fra tidlig alder.

Som ulemper inkluderer:

  1. Kontraindikasjoner for gravide og nyfødte hunder.
  2. Form av tabletter og gel (det er ikke alltid lett å gi et kjæledyr).
  3. Bivirkninger av overdose.

Instruksjoner for bruk

Kanikvantel Plus-stoffet er tilgjengelig i form av flate tabletter av rund form. Papirinstruksjoner som følger med i pakningen med tabletter eller gel.

Etter å ha tatt de aktive komponentene i legemidlet, begynner du å ødelegge det øverste ormen av ormer og handle på deres muskulære, nervøse apparater, noe som forårsaker en svikt i energiprosesser. Som et resultat dør parasittene naturlig ut fra kroppen. Du kan lære mer om dette fra kundeanmeldelser av stoffet.

Verktøyet er effektivt for dyr i en alder av tre uker pluss det er ikke tillatt å gi gravide kvinner. Eksponering mot andre legemidler har ikke blitt undersøkt. Hvis du følger anbefalingene i doseringen, oppstår ingen bivirkninger. Ved overdosering av mer enn tre ganger, kan oppkast, sløvhet, svimmelhet oppstå. Overdose hendelser er beskrevet i hundens anmeldere.

Beklager, det er for tiden ingen avstemninger tilgjengelig.

Beregning av dosering for hunder er som følger: En tablett brukes til 10 kg vekt. Følgelig, hvis kjæledyret veier fra to til fem kilo, må det gis en halv tablett, fra 15 til 25 kilo - to tabletter, fra 40 til 50 kilo - fem tabletter og så videre. Hvis hunden er berørt av ascaris, bør bruk av stoffet Canquantel Plus gjentas om to andre uker. Hvis du er overfølsom overfor komponentene, bør medisinen stoppes.

Kostnad for

En tablett av stoffet Canivantel koster ca 70 rubler, 12 tabletter - 600 rubler, 24 tabletter - 1200 rubler, gel - 1000 rubler.

Video "Hvordan identifisere og overvinne ormer"

I denne videoen snakker en veterinær om hvordan man kontrollerer ormer hos hunder.

Kaliningrad Forum

orm

Sand.Witch Jan 03, 2013

hans pug i nesten 6 år, leopard anthelmintic, fordi verken piller eller suspensjoner er i trykk. Og det var aldri et problem. Nylig tok jeg en blodprøve, så det er ikke et snev av parasitter. Og lukten forsvinner neste dag. Jeg drikker vanligvis over natten.


"Et snev av parasitter" i analysen av blodet kan være inneholdt bortsett fra økningen av eosinofiler, og det er ikke noe faktum. Så du har valgt langt fra den mest nøyaktige diagnostiske metoden for å sikre at det ikke er noen ormer. Det er bedre å passere en analyse av avføring, og ikke 1 gang, men 3, fordi parasitter kan ikke være i hver del.

Gjest allusya2012_ * 03 jan 2013

Vedlagte bilder

TPChK 03 Jan 2013

Celandine MAXIMUM Suspension Junior?

poppycock. Jeg er overlevert til hjemløse. tid og mulighet til å kjøpe normer. narkotika var ikke - ga celandine. Etter 2 uker skubbte han helminthespann ut av brettet. endelig kan om alt.
bare kjørte den. bare hardcore.

rauschenCat 04 jan 2013

poppycock. Jeg er overlevert til hjemløse. tid og mulighet til å kjøpe normer. narkotika var ikke - ga celandine. Etter 2 uker skubbte han helminthespann ut av brettet. endelig kan om alt.
bare kjørte den. bare hardcore.


..XXa. anthelmintic KUN Drontalom (vel, noen ganger Tsestalom.. mest, nåværende uten skall)
ble gitt to ganger i henhold til ordningen.
og her, i anledning, ble Caniquantel utnevnt. så ormene klumpet opp ((((
den eneste minus av Kanikvantela.. tableina sunn, 10 kilo.. det vil si 0,5 kg er vanskelig å måle

Larsik 23 jan 2013

NatalyaShi (86) 24 jan 2013

Larsik 24 januar 2013

Nylig stadig kjemper med den enkleste. Til slutt utnevnte Giardia 5 dager Canquantel. horror historier klatret, mens de ble behandlet to ganger som det burde være av Drontal!
Den andre dagen ga Cannikvantel alle haler igjen, 5 dager, fra whipworm. i forgårs den femte gangen. Bunnlinjen, i dag kom en lang kattunge ut igjen. forferdelig. Dette er hva. igjen viser det sig å være? Hva fungerer generelt? Allerede er det synd med kattunger.. parret dem. + Furadidon gi fra isosporer.
I en uke vil jeg pådra seg analyser.

Dessverre garanterer ingen negativ analyse mangel på ormer!
Og hvis du spiser med rå kjøtt, så er de 100% mat og vil aldri bli overført. Du kan ikke forgifte de fattige dyrene hver måned - ingen lever kan ikke overleve. Jeg gir alltid med anthelmintiske hepatoprotektorer (som Essentiale, Hofitol) i 10 dager, ikke mindre.

NatalyaShi (86) 24 jan 2013

Dessverre garanterer ingen negativ analyse mangel på ormer!
Og hvis du spiser med rå kjøtt, så er de 100% mat og vil aldri bli overført. Du kan ikke forgifte de fattige dyrene hver måned - ingen lever kan ikke overleve. Jeg gir alltid med anthelmintiske hepatoprotektorer (som Essentiale, Hofitol) i 10 dager, ikke mindre.

Vel, testene var positive, og dette er alle legenes resept!
Jeg spiser ikke rå kattunger. kokt kylling + tørking. Jeg mener at stoffene ikke trener 100% av ormer. I tillegg ble ingenting foreskrevet.

Yoyka 01 Mar 2013

Guest Apis melifera * 01 Mar 2013

Yoyka 01 Mar 2013

Nimffa 01 Mar 2013

Gentle raseri 02 Mar 2013

og her, i anledning, ble Caniquantel utnevnt.


Også kjøpt Canquantel.

Yoyka 04 Mar 2013

Ikke bekymre deg, ingen gnawed i magen, jeg husker ikke hvordan det skjer, men dette er et av stadiene av ascaris utvikling, se på internett ascorid livssyklusen


Natasha, takk for støtten

Gjest Apis melifera_ * 04 Mar 2013

Gentle raseri 04 Mar 2013

Yoyka 05 Mar 2013

Tsestal pluss sammensetning: 200 mg fenbendazol, 144 mg pyrantel embonat og 50 mg praziquantel
Dehinel Plus: 150 mg fzabavntel, 144 mg pyrantel embonat og 50 mg praziquantel,
Drontal Plus: 150 mg fzabavntel, 144 mg pyrantel embonat og 50 mg praziquantel
Canquantel: 5 mg Praziquantel og 50 mg Fenbendazol


her er en figen, vet åpenbart at noe ikke er skrevet i instruksjonene

Lignende Artikler Om Parasitter

Pinworm tabletter for barn og voksne - de mest effektive legemidlene
Hvordan finne ut om et barn har ormer - tegn og behandling av barns helminthiasis
Piller for forebygging av ormer - som er bedre og tryggere?